top of page
2020 10 22 Stepstones Knoppen De Sprong-
2020 10 22 Stepstones Knoppen De Sprong-
Een meisje in een klaslokaal

Basisschool De Sprong

Samen groeien met plezier

Basisschool de Sprong

 

Kwaliteit

Wij staan voor kwalitatief onderwijs in een rijke omgeving waarbij elk individu zich optimaal kan ontwikkelen.

Aandacht voor het leerproces staat bij ons hoog in het vaandel. Iedereen op onze school voelt zich mede verantwoordelijk voor de organisatie als geheel. 

Samen

Samen groeien met Plezier! Dát is onze missie.

Wij gaan samen op pad met het kind om de natuurlijke ontwikkeling zo inclusief mogelijk te stimuleren.

 

Proces

Kinderen zijn van nature nieuwsgierig, deze nieuwsgierigheid prikkelen we veelvuldig om zodoende tot leren te komen. Dit doen we op verschillende manieren en binnen verschillende vakgebieden. Het proces is voor ons net zo belangrijk als het eindproduct. 

Veiligheid

We streven ernaar het eigenaarschap van het eigen leerproces van het kind te stimuleren, samenwerking en leren van en met elkaar is hier onlosmakelijk aan verbonden. Voorwaarde is dat wij een school zijn die een veilige en gezellige plek is voor eenieder.

Kindpartners

Samen met onze kindpartners van peuterspeelzaal, kinderopvang en BSO genereren we binnen ons kindcentrum een aanbod voor kinderen van 0-13 jaar. 

Door deze geïntensiveerde samenwerking genereren we samen een breed ontwikkelaanbod gedurende de gehele dag van 7.30 tot 18.30 uur. 

In onze schoolgids vindt u actuele en praktische zaken over het lopende schooljaar. In ons schoolplan beschrijven wij onze meerjaren- ambitie.

bottom of page